Web Development Library - PhoneGap

Artikelnummer: 8923B0376
Aantal: 1

Auteur: Peter Kassenaar, uitgever: Duuren Media, Van
Paperback | Nederlands | 176 pagina's | 9789059407862 | 22,8 x 16,9 x 1,7 cm

Tweedehands: Goed
Boek is in mooie, als nieuwe staat, met een leesvouwtje in de rug. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
PhoneGap (of Cordova) is een JavaScript-bibliotheek om op basis van de webstandaarden HTML, CSS en JavaScript mobiele apps te ontwikkelen voor Android, iOS en Windows Phone. Apps die met PhoneGap worden gemaakt, kunnen desgewenst worden gepubliceerd in de diverse app stores. Maar naast het realiseren van standalone apps kunt u met PhoneGap ook gebruikmaken van de apparaatmogelijkheden zoals de camera, GPS, contactenlijst, delen op sociale media en meer. In dit boek komen al deze functies aan de orde. U eindigt met een eigen app in de store. Tot de behandelde onderwerpen behoren: - Kennismaken met PhoneGap. - Een eerste PhoneGap-app schrijven. - Werken met de cloudomgeving PhoneGap Build. - PhoneGap lokaal installeren en gebruiken. - Werken met de basisplug-ins en third-party plug-ins. - Apps publiceren in Google Play en in de Apple App Store. Meer informatie en downloads vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl. De app die u in dit boek maakt, is ook beschikbaar in Google Play en de Apple App Store. Zoek naar de app WDL - PhoneGap.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »