Diego Zonnesteek & De meester van de dromen

Artikelnummer: 8932B1854
Aantal: 1

Auteur: Maurits van Huijstee, uitgever: C.V. Diego Zonnesteek
Paperback, gesigneerd met persoonlijke boodschap van auteur | Nederlands | 311 pagina's | 9789491475061 | 21,1 x 14,6 x 2,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In Rebequin is veel veranderd. Krudon Kragt lijkt verdwenen te zijn en zijn sterk vervuilende Terrafos wordt nauwelijks nog gebruikt. Steeds meer mensen halen hun energie uit de zon, wind of uit afval. Er is een nieuwe minister-president, Idgar Groen, die van plan is om Rebequin weer gezond te maken om zo het heftige weer te stoppen. Maar dan ontmoet Diego een oude man die zichzelf de meester van de dromen noemt. Hij vertelt Diego dat niets is wat het lijkt. Hij smeekt Diego om hem te helpen. Als Diego de waarschuwing niet serieus neemt, brengt hij zijn vrienden en zichzelf in groot gevaar. Ze moeten wegvluchten van de Zuurberg om Rebequin te redden van de ondergang, en om zelf in leven te blijven. Diego Zonnesteek & De meester van de dromen is het derde deel in het verhaal over Diego Zonnesteek. Het is het vervolg op Diego Zonnesteek & De terugkeer van de adelaar. Voor meer dan 200 reviews van Diego Zonnesteek & De Magische bril en Diego Zonnesteek & De terugkeer van de adelaar, zie www.diegozonnesteek.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »