Dream

Artikelnummer: 8934B3509
Aantal: 1

Auteur: M.L. King, uitgever: Unieboek
Hardcover boek in de bijbehorende zwarte stoffen genaaide omslagzak | Nederlands | 92 pagina's | 9789026936838 | 19,3 x 16,3 x 2,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dream 1e druk is een boek van M.L. King uitgegeven bij Unieboek. ISBN 9789026936838 Een mens met ubuntu is open en ontvankelijk voor anderen, bevestigt anderen en voelt zich niet bedreigd door de goedheid en kunde van anderen, omdat hij of zij beseft dat hij of zij deel uitmaakt van een groter geheel en zichzelf tekort doet wanneer anderen worden gekleineerd, gemarteld of onderdrukt. Desmond Tutu Vier boekjes. Vier grootheden. We lezen inspirerende citaten van en boeiende verhalen over Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Moeder Teresa en Desmond Tutu. Hun wijsheden zijn gebundeld in deze uitzonderlijk mooie boekjes. Ze dragen allemaal een boodschap uit die is doordrongen van goedheid, integriteit, respect en mededogen. Elk boekje zit in een mooi linnen zakje, en is door zijn inhoud n zijn verpakking het perfecte cadeau, voor jezelf of voor wie je dierbaar is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »