Help! Coaching Bibliotheek - Help! ik geef leiding - coach jezelf als leidinggevende, basisbeginselen, tips en checklists

Artikelnummer: 8941B3572
Aantal: 1

Auteur: M.M. Lingsma, uitgever: Multi Media Coach Bv
Ringband in hardcover, 1e druk februari 2009 | Nederlands | 128 pagina's | 9789079877096 | 21 x 14,3 x 2 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Boeken voor (beginnend) leidinggevenden zijn er genoeg. Maar vaak zijn ze erg instrumenteel en weinig op ontwikkeling gericht of op professionals met al flink wat jaren werkervaring. Toch heb je behoefte aan snel wat praktische handvatten en inzichten. Dit Help!boekje biedt checklists, tips en reminders. Vooral gericht op persoonlijk leiderschap, zelfreflectie en emotionele intelligentie, niet op kennis of IQ. Want echt leiderschap is alleen mogelijk vanuit persoonlijke groei. Dit Help!boekje is bedoeld voor professionals die leiding gaan geven of voor mensen die een deel van hun tijd leiding geven, bijvoorbeeld in projecten. Maar ook voor coaches, trainers of senior managers die (beginnend) leidinggevenden coachen of begeleiden. Die zullen vooral veel plezier hebben van de direct bruikbare modellen en one-liners.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »