Bullshitmanagement 2 - inclusief eigenwijze vormen van organiseren en communiceren

Artikelnummer: 8941B3602
Aantal: 1

Auteur: Jos Verveen, uitgever: Academic Service
Hardcover | Nederlands | 248 pagina's | 9789462200098 | 23,8 x 15,6 x 2,2 cm

Tweedehands: Redelijk
In mooie, nette staat, Als nieuw eigenlijk, alleen in het begin van het boek zijn er 32 pagina's met gele markeringen, het boek heeft in totaal 248 pagina's. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Leiderschapstrainingen, strategische analyses, dikke beleidsnota's en eindeloze statistieken. Om nog maar te zwijgen over esoterische Tsjakka-trainingen, teambuildingsessies in een hutje op de hei en crossmediale imagocampagnes. Sinds de uitvinding van het fenomeen management halen managers en adviseurs alles uit de kast om de prestaties van organisaties te beïnvloeden. Maar wat zijn al die modellen, methoden en termen nu werkelijk waard? En hebben we niet alleen maar last van die extra hiërarchische laag die zich, ongehinderd door inhoudelijke kennis, bemoeit met hoe vakmensen hun werk doen? Bullshit Management II rekent af met het wijdverbreide misverstand dat investeren in managementtechnieken zin heeft. Het kraakt kritische noten, want voor succes bestaat geen enkele wetenschappelijke blauwdruk. En sterker nog: door al die modellen, methoden en termen verliezen steeds meer organisaties hun essentie uit het oog. Deze uitgebreide 2013-editie van de bestseller Bullshit Management bevat reacties van ondernemers, managementspecialisten, vakmensen én slachtoffers op Verveens stelling dat management averechts werkt. In het boek zijn diverse interviews opgenomen met mensen die, tegen de stroom in, eigenwijs zijn blijven organiseren en communiceren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »