Fabulous fifties fashion

Artikelnummer: 8943B1251
Aantal: 1

Auteur: Madelief Hohé, uitgever: Uitgeverij Wbooks
Paperback, 2013 | Nederlands | 20 pagina's | 9789040007736 | 20 x 17,1 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, coverafbeelding op bol is van de hardcover, maar dit isbn is de paperback(zoals bol verder meldt) met roze omranding om foto als cover. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Fabulous Fifties brengt aan de hand van de collectie van het Gemeentemuseum Den Haag deze 'fabulous fashions' in beeld. Niet alleen de prachtige couture, maar juist ook de vernieuwende, betaalbare mode 'van de straat'. Confectie of zelfgemaakt, maar altijd met Parijs of Amerika als lichtend voorbeeld. Met 175 afbeeldingen is Fabulous Fifties een heerlijk bladerboek, waarin de mode uit de tijd van Mad Men ook vandaag inspiratie en plezier biedt. Als toegift ook aandacht voor moderne modeontwerpers als Prada, Dior, Balenciaga en Jil Sander, die zich lieten inspireren door de Fabulous Fifties: always in style. De art direction van de tentoonstelling in het Gemeentemuseum ligt wederom in de handen van Maarten Spruyt, die ook verantwoordelijke was voor de zeer succesvolle exposities Haute Couture Voici Paris (2011) en Mode loves Kunst (2012).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »