Intouchables (Collectors Box)

Artikelnummer: 8943P1483
Aantal: 1

Auteur: Strengholt
Collectorsbox in nieuwstaat, De DVD en bonus DVD, de Blu-ray versie van de film | Frans | 9789461871060

Tweedehands: Als nieuw
Paperback Onaantastbaar van Philippe Pozzo di Borgo. Een 48 pagina tellend draaiboek met een overzicht van het tot stand komen van de film Intouchables. CD met de Filmsoundtrack. Poster Intouchables en Setfotos/kaarten. In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »