Praten met je partner

Artikelnummer: 9001B3664
Aantal: 1

Auteur: Annette Heffels, uitgever: Spectrum
Paperback, 13e druk 2007 | Nederlands | 280 pagina's | 9789049106270 | 21,5 x 14 x 2,8 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, eerste tien pagina's hebben enkele markeringen met gele marker, verder heel nieuw uitziend. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Annette Heffels schreef een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit boek geeft nieuwe energie aan elke relatie! Annette Heffels leert paren zich vriendelijker en met meer begrip ten opzichte van elkaar te gedragen. Ze vertelt dat ergernissen, meningsverschillen en ruzies geen teken zijn dat de liefde over is, maar ontstaan als je elkaar beter leert kennen. De kunst is om oplossingen te vinden waarbij je het ‘anders zijn’ van de partner respecteert. Pogingen om je partner te veranderen naar je eigen beeld en gelijkenis zijn over het algemeen heilloos. Als je echter je eigen gedrag verandert, kan de ander onmogelijk dezelfde blijven. Dit is een praktisch boek met veel praktijkvoorbeelden, opdrachten en adviezen. En vooral is het zéér herkenbaar...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »