Een broodje in de oven en meer... - meer dan 60 lekkere & gezonde gerechten die je wel mag tijdens je zwangerschap

Artikelnummer: 9010B1657
Aantal: 1

Auteur: Tamara Weide, uitgever: Nieuw Amsterdam
Hardcover, druk 2014 | Nederlands | 160 pagina's | 9789046817674 | 24,8 x 17,9 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat, nieuwe editie met extra recepten en tips. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
55 lekkere & gezonde gerechten die je wél mag tijdens je zwangerschap 'Amper drie maanden zwanger en de supermarkt leek wel een mijnenveld. Gerookte zalm, filet américain, die heerlijke roquefort... Zo blij als ik was met het kindje in mijn buik, zo onzeker stond ik daar met mijn mandje in de hand. Oké, dat ik de komende maanden zonder mijn glaasje Chardonnay moest doorkomen, wist ik. Maar mocht ik dan ook helemaal niks meer eten wat ik lekker vond?' Het zwangerschapskookboek voor de relaxte mom-to-be! Met Een broodje in de oven laat Tamara Weide zien welke heerlijke gerechten je tijdens je zwangerschap kunt maken. Het boek begint met een handig overzicht van de belangrijkste voedingsstoffen voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind. Zo zie je niet alleen wat deze stoffen doen in je lichaam, maar ook welke producten en recepten in het boek ze bevatten. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar het humeur van de zwangere vrouw, zodat zowel haar omgeving als mom-to-be zich er zeker in zal herkennen. Dit alles prachtig vormgegeven in retrosferen, met een knipoog naar de huiselijke jaren vijftig. Met Een broodje in de oven maak je zéker twee mensen blij!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »