Adempauze + CD - aandacht trainen op het werk

Artikelnummer: 9014B3720
Aantal: 2

Auteur: Chris Grijns, uitgever: Have, Ten
Hardcover, inclusief cd, zakformaat, druk 2007 | Nederlands | 93 pagina's | 9789025958237 | 14,7 x 14,7 x 1,7 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, boek als nieuw, cd als nieuw, het plastic hoesje achterin mini spoortje van gebruik. . Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een praktische gids met oefeningen op CD 'Het aantal e-mails is niet meer te overzien, het werk stapelt zich op en ik kom niet meer toe aan opruimen, de lunchpauze schiet erbij in, ik ben bekaf. Elke dag weer die druk, en als ik thuiskom is het daar een bende…' Stress en andere psychische klachten veroorzaken een derde van het ziekteverzuim. Een kwart van de werknemers kan niet voldoende uitrusten in de vrije tijd en voelt zich moe en gejaagd. Daarom is het zo belangrijk om dagelijks, ook tijdens het werk, aandacht te besteden aan je fysieke en mentale conditie. Het geeft je de juiste concentratie terug en maakt je weerbaar in het jachtige bedrijfsleven. Een adempauze inlassen en de aandacht trainen maakt je werk aantrekkelijk en verbetert je motivatie en werkplezier. Hoe heilzaam adempauzes zijn merk je door gewoon de oefeningen uit dit praktische boek te doen. Met wat ervaring en regelmatig oefenen kun je je concentratie een paar keer per dag verdiepen. Ook leer je automatische en zeer ineffectieve gewoontes te herkennen. Daarna ben je toe aan zaken als overzicht houden over complexe situaties en prioriteiten stellen. - Leren pauzeren zonder doel - Concrete stappen naar mindfulness op het werk - In balans: de aandacht bij het dagelijkse Chris Grijns is medisch socioloog en geeft aandachttrainingen en workshops stresspreventie. Zij adviseert werkgevers, P&O'ers en gezondheidsprofessionals op dit terrein. Zij volgde de training Mindfulness Based Stress Reduction bij Jon Kabat Zinn en het Instituut van Mindfulness in Nederland.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »