Ontdek de wijnexpert in jezelf - kras en ruik en vind je eigen neus

Artikelnummer: 9014B3743
Aantal: 1

Auteur: Richard Betts, uitgever: Karakter Uitgevers Bv
Hardcover, druk 2014 | Nederlands | 24 pagina's | 9789045206868 | 25,4 x 20,3 x 1,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, inclusief de losse kaart achterin de envelop in het boek. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Cover als brondocument gebruikt. Een The New York Times bestseller. Mét geurstickers. Een ideaal cadeauboek. 'Wijn hoort bij gewone boodschappen en is geen luxe', aldus Richard Betts. Hij wil met Ontdek de wijnexpert in jezelf duidelijk maken dat het niet uitmaakt hoe wij onze wijn schenken, zolang we er maar blij van worden. Een hekel aan hoogdravende wijnpraat? Maar wel een liefhebber van wijn? Dan is Ontdek de wijnexpert in jezelf een 'must have'. In dit boek gaat Richard Betts er van uit dat alleen JIJ bepaalt wat goede wijn is. Vertrouw op je eigen smaak en train deze, zodat je weet wat je lekker vindt. En het trainen is eigenlijk best makkelijk; je moet gewoon dat ding midden in je gezicht leren gebruiken: je neus. Ontdek de wijnexpert in jezelf is de eerste volledig geïllustreerde wijncursus die gebruik maakt van geurstickers om de lezer bekend te maken met de verschillende tonen waaruit een wijnbouquet is opgebouwd. De uitneembare kaart toont de verschillende wijnlanden en de typische smaken waar ze om bekend staan, zodat je snel en doortastend een wijn kunt selecteren die bij je past.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »