Koken met bezieling - de smaak van het jaar in 48 recepten

Artikelnummer: 9016B3778
Aantal: 1

Auteur: Tini Brugge, uitgever: Uitgeverij Kokboekencentrum
Hardcover, druk 2011 | Nederlands | 128 pagina's | 9789043518413 | 21,6 x 15,4 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Makkelijk te bereiden, gebruik maken van wat op dat moment in het seizoen verkrijgbaar is, geïnspireerd door christelijke tradities en symbolen. Dat is 'Koken met bezieling' in een notendop. In 'Koken met bezieling' vinden we van de hand van Han Wilmink 48 recepten verdeeld over vier seizoenen. Vier seizoenen die alle kenmerkende eigenschappen hebben en als zodanig ook terug te vinden zijn in de recepten. Zo staat bijvoorbeeld de lente voor fris/zuur en de zomer voor zoet. De recepten per seizoen zijn onder te verdelen in voorgerechten, maaltijdsoepen, hoofdgerechten, eenpansgerechten, lunchgerechten en desserts. Elk recept is gebaseerd op pure, duurzaam verkregen producten. Tini Brugge is verantwoordelijk voor de begeleidende informatieve tekst. Naast het openen van de Bijbelse provisiekast legt ze een link naar de kloostertradities, de symboliek van de seizoenen en het kerkelijk jaar. Kooktips en andere aanvullende ideeën maken het kookboek compleet. Han Wilmink is naast predikant ook een gepassioneerd kok. Hij is de drijvende kracht achter de activiteiten van Bijbels Culinair en geeft workshops in het hele land. Daarnaast is hij auteur van 'Bijbels Culinair' en 'Koken met passie'. Tini Brugge weet als geen ander in het leven van alledag op praktische wijze vorm te geven aan christelijk geïnspireerde spiritualiteit waarbij duurzaamheid centraal staat. Van haar hand verscheen onder andere 'Bloemen geven zin' en 'Hemelse spijzen'.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »