Martin Gaus Honden Top-Tien - de tien populairste rassen voor het hele gezin

Artikelnummer: 9017B0986
Aantal: 1

Auteur: Jolien Schat, uitgever: Tirion Natuur
Hardcover, druk 2005 | Nederlands | 91 pagina's | 9789052105994 | 23,9 x 17,1 x 1,2 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, met heel erg lichte verkleuring langs randjes pagina's, bijna verwaarloosbaar. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Martin Gaus weet als geen ander optimale resultaten te behalen met honden. Alle kennis en ervaring die hij en zijn medewerkers in zijn trainingsscholen hebben opgedaan, worden op aantrekkelijke wijze in woord en beeld gepresenteerd ion de Martin Gaus Bibliotheek. In dit deel worden de tien populairste rassen en hun specifieke begeleiding beschreven. Dit deel behandelt niet alleen de gunstige eigenschappen, maar ook de minder mooie kanten van deze populaire rashonden. Aan de hand van dit boek kun je uitstekend kiezen welke hond het beste bij je past en je leert de hond opvoeden op een manier die aansluit bij zijn karakter. -Alles wat je wilt weten inEen boek -Goede slechte kenmerken -Kies je hond uit

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »