Groenten in de hoofdrol - voedsel kweken voor de toekomst

Artikelnummer: 9018B0654
Aantal: 1

Auteur: Peter Bauwens, uitgever: Tirion Natuur
Hardcover, druk 2014 | Nederlands | 160 pagina's | 9789052109374 | 27,4 x 21,5 x 1,9 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi exemplaar, maar, een pagina heeft een ezelsoortje. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Voor iedereen die geïnteresseerd is in groente, met theorie en praktijk! Groenten zijn belangrijk, en we willen weten wat we eten. Steeds meer mensen zijn bezig met voeding, een eigen moestuin, seizoensgebonden eten of local food. Voor hen is er dit boek, met wat theorie, maar vooral veel praktische informatie! Peter Bauwens vertelt in het kort over de achtergrond van groente, het mondiale voedselprobleem en de mogelijke rol die groente daarin kan spelen. En over verschillende manieren van kweken, van zelfvoorziening tot stadstuin of kweken op de vensterbank. Hierbij horen ook nieuwe gewassen, zoals quinoa, sugarsnaps, bladmosterd, kiemen en microgroenten: snel te kweken, eenvoudig te oogsten, heerlijk en voedzaam. Daarna zoomt hij in op twaalf soorten groenten, met praktische informatie over hoe je deze groenten kweekt en welke heerlijke recepten je daarmee kunt maken, zodat je zelf aan de slag kunt. Groente is het voedsel van de toekomst!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »