Het ouder wordende paard

Artikelnummer: 9020P1529
Aantal: 1

Auteur: Stichting De Paardenkamp
Hardcover, druk juni 2016 | Nederlands | 146 pagina's | 9789491029080

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dit boek is een prachtig naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over de verzorging, voeding en gezondheid van paarden. Tijdens de Dag van het Oudere Paard, deelden meer dan 30 experts en deskundigen hun kennis en ervaring. Al deze verhalen zijn door hippisch auteurs Tessa van Dalen en Afke Teunen gebundeld in het boek, ‘Het ouder wordende paard’. De onderwerpen in dit paardenboek zijn niet alleen voor ouder wordende paarden van toepassing. Elke paarden eigenaar, -verzorger en ruiter vindt hier nuttige tips en ervaringen in dit 146 pagina’s tellende boek, uitgegeven door het nationaal rusthuis voor oudere paarden.

Dit boek is de ideale basis voor je boekenkast, van beginnend ruiter tot zeer ervaren paardeigenaar zal hier een schat aan weetjes en tips vinden om de verzorging van hun (ouder wordende) te verfijnen. Uniek geschenk voor elke Paardenliefhebber Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een paardenvriend of vriendin? Zoek dan niet verder en geef dit paardenboek cadeau. Je steunt er ook nog het goede doel mee. Onderwerpen: Bejaardengym voor paarden, een gezond weiland, gezonde paarden, Groepshuisvesting, Out of the Box of stal denken, Voorkom verveling, Leven in een kudde, welzijn van paarden in de praktijk, Vrijheidsdressuur, meer dan een kunstje, Voeding van het oudere paard, Paddock Paradise, zo natuurlijk mogelijk, Spaar de rug van je paard, gezonde voeding, wanneer neem je afscheid, paarden leren fotograferen, de biomechanica van een paard, zonder deken naar buiten, zo verzorg je de vacht, paardensignalen, ook op stal, massage voor paarden, gebitsverzorging, inenten, zin of onzin, de training van een paard, Dushing of PPID, ruwvoer als basis voor het rantsoen, kwaaltjes en handige tips bij oudere paarden, weet wat je beloont, pijnherkenning bij het paard, hoe werkt dat, lessen van De Paardenkamp, Cranio Sacraal therapie, EHBO bij paarden, aan de slag met emoties en paardrijden, gezonde hoeven, paardengras v ersus koeiengras, van bit naar bitloos. Het boek omvat de ervaringen van paardenexperts als: Bastiaan de Recht, Reinier van Valkenhoef, Erica Bijl, Monya Spijkhoven, Gabrielle van Zijtveld, Machteld van Dierendonck, Nikki van Olst, Rob Krabbenborg, Gepco van Bokhorst, Saskia Heijkants, IJsbrand Muller, Yteke Elte, Arnd Bronkhorst, Amber Koppeb, Lindy Kamhorst, Menke Steenbergen, Aline Hoving, Ellen van Leeuwen en Marjan Thesingh, Danse Sonneveld en Astrid van den Brom-Spierenburg, Conrad van Prijssen, Han van der Kolk, Nicole Slijkerman, Harrit van der Meer, Janina van der Drift, Thijs van Loon, Maike Huijgen, Anne Boin, Janneke Sleutjens, Amy Verhagen, Gijsbert Bouw, Mark Jan Vink en Marieke van Soest. NB: De opbrengst van dit boek wordt besteed aan de verzorging van de oudere paarden op De Paardenkamp. Behalve een prachtig naslagwerk, steun je met het kopen van dit boek, ook nog het goede doel dus!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »