De link in veiligheidszorg - managementbeginselen voor onderzoek, opsporing en rechtshandhaving

Artikelnummer: 9023P2251
Aantal: 1

Auteur: G. Blonk, uitgever: Sdu Uitgevers
Hardcover, 3e gewijzigde druk 2007 | Nederlands | 693 pagina's | 9789035241046 | 24,9 x 18 x 4,3 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, met heel licht een enkel schuifkrasje achterop schuin tegen licht houdend te zien, eigenlijk als nieuw exemplaar, ongebruikt. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De link in veiligheidszorg 3e druk is een boek van G. Blonk uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789035241046 Link in veiligheidszorg; Managementbeginselen voor onderzoek, opsporing en rechtshandhaving Met de 3e herziene druk van 'De link in veiligheidszorg' beschikt u over de nieuwste inzichten, methoden en technieken die u kunt toepassen bij het leidinggeven aan onderzoek, opsporing en rechtshandhaving. In dit handboek staat de ketenbrede en procesmatige benadering centraal. De veiligheidszorg is niet alleen beperkt tot de politie, maar omvat ook andere publieke en private veiligheidspartners. Naast de strafrechtelijke rechtshandhaving wordt ook ingegaan op bestuurlijke werkvormen om criminaliteit te beïnvloeden. De auteur beschrijft op heldere wijze de verdeling van taken en bevoegdheden van alle betrokken organisaties en functionarissen. Het inzicht in de werk-processen en de onderlinge samenhang helpt u bij de uitvoering van uw complexe managementtaak. Uiteindelijk worden alle ontwikkelingen, rekening houdend met het ABRIO-programma, bijeengebracht in het BIVER-model®, een besluitvormingsmodel om het keuzeproces rondom criminaliteitsbeheersing beter te volgen en sturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »