De weg van de meditatie

Artikelnummer: 9024B3880
Aantal: 1

Auteur: J. Main, uitgever: Lannoo
Paperback, druk 2003 | Nederlands | 175 pagina's | 9789020951479 | 22 x 14 x 2 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, mooi en ongelezen, pagina's ietsjes verkleurd. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De centrale boodschap van het Nieuwe Testament luidt: er is slechts één gebed, en dat is het gebed van Christus. John Main beschrijft het als de stroom van liefde die ononderbroken vloeit tussen Jezus en zijn Vader. Die rivier van liefde is de Heilige Geest. John Main is ervan overtuigd dat het onze taak is ons open te stellen voor die stroom van liefde, wanneer wij een volwaardig leven willen leiden. Daartoe moeten we de weg van de stilte leren bewandelen met behulp van de veeleisende discipline van de meditatie. Dit boek is een bundeling van lezingen van John Main rond het thema van de meditatie. Hij leidt ons binnen in de vele aspecten van het stille gebed. Hij omschrijft de weg van de mantra als een pelgrimstocht, waarop wij moeten leren verstrooidheden achter te laten en onszelf te overstijgen om zo ten volle te kunnen leven in de liefde en de stilte van God. Opvallend kenmerk van het boek is de steeds terugkerende klemtoon op de eenvoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »