Technische Mislukkingen - papieren jurkjes, de geurbioscoop, bezwijkende stuwdammen, de rookloze sigaret...

Artikelnummer: 9028B2496
Aantal: 1

Auteur: Lex Veldhoen, uitgever: Donker
Paperback, druk 2003 | Nederlands | 188 pagina's | 9789061005490

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, pagina's ietsjes verkleurd, oogt ongelezen. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Derde druk, aangevuld met een actualiserend nawoord. Ruim dertig technische mislukkingen. Zeer uiteenlopende verhalen over ´harde techniek´, zoals instortende bruggen, maar ook gezondheid, patat friet en fietsen. Verhalen over onbegrensde fantasie van uitvinders, ondernemers en ingenieurs. Het zijn echter niet alleen leuke extravagante anekdotes, maar ook politiek getinte verhalen (Kalkar, het fataal haperen van het M16-geweer in Vietnam) en verschrikkelijke ervaringen met ´techniek´(Des en Softenon).
Lex Veldhoen is journalist. Hij schrijft biografieën, reisverhalen, over wetenschap, techniek, kunst en architectuur. Jan van den Ende is universitair hoofddocent Management van Technologie en Innovatie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »