Het Licht op ons pad

Artikelnummer: 9028B3884
Aantal: 2

Auteur: Diverse auteurs, uitgever: Adveniat Geloofseducatie B.V.
Paperback | Nederlands | 9789491042225 | 26,1 x 21,3 x 0,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek, In seal. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het Licht op ons pad 1e druk is een boek uitgegeven bij Adveniat Geloofseducatie B.V.. ISBN 9789491042225

Waar vind je verantwoord materiaal voor geloofsvorming met kinderen anders dan eerste Communie- en Vormselvoorbereiding? Deze vraag projecten bestaan er voldoende, maar Deze gloednieuwe methode voor doorlopende catechese voor jeugd en jongeren is een initiatief van het bisdom Roermond. Hij komt via Adveniat beschikbaar voor heel Nederland en Vlaanderen.
De methode is bedoeld voor gebruik in de parochie, maar is ook bruikbaar in het onderwijs. De opzet is bijbels, speels en gebruiksvriendelijk voor begeleiders n ouders. Want gelovig word je niet zomaar, daar is een ondersteunende omgeving voor nodig.
De methode zal zich in drie jaar ontvouwen. Per jaar verschijnt een boek voor de deelnemers en een boek voor de begeleiders. Tevens is er een ondersteunende website: www.hetlichtoponspad.nl.
De catechesegroepen, en dus de uitgaven, zijn ingedeeld naar leeftijd: 4-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen, 13-15 jarigen en 16 jaar en ouder.
Per jaar verschijnen bij Adveniat tien 'Het Licht op ons pad' boeken: twee per leeftijdscategorie, namelijk een werkboek en een begeleidersboek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »