Houden van de aarde - respectvol omgaan met landbouw, voeding en milieu

Artikelnummer: 9028B3899
Aantal: 1

Auteur: Michiel Rietveld, uitgever: Christofoor, Uitgeverij
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 252 pagina's | 9789060386446 | 21,5 x 13,5 x 2,2 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, maar,, naampje voorin, opdracht voorin, van auteur. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Houden van de aarde 2e druk is een boek van Michiel Rietveld uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789060386446

Michiel Rietveld schetst in Houden van de aarde een enthousiasmerend overzicht van de ontwikkeling van de agrarische verzorging van de aarde en laat zien hoe de biologische en biologisch-dynamische landbouw wegbereiders zijn voor een mondiaal bewustzijn op het gebied van milieu en duurzaamheid. Aandacht en respect voor bodem, plant, dier en mens vormen hierbij de rode draad.

Elk natuuraspect vraagt zijn eigen niveau van verzorging, en het bewustzijn hiervoor geeft een diepgaand inzicht in het verschijnsel levensenergie, in kosmische verhoudingen en in de toepassing van bio-organisers (bodempreparaten). Het boek biedt daarmee handvatten voor agrari rs en beleidsmakers om de 'ongemakkelijke waarheden' van Al Gore in het klein en in het groot aan te pakken. De auteur geeft hoogst actuele inzichten over voeding en voedselkwaliteit en de uitwerking daarvan op het menselijk lichaam, en zet aan tot nadenken over thema's als de rol van de bijen voor ons welzijn, ritueel slachten en gentechnologie.

Het voorwoord is geschreven door Bart Jan Krouwel, voormalig directeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Rabobank Nederland en medeoprichter van de TriodosBank.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »