Dit is management! - 25 jaar in 10 thema's

Artikelnummer: 9028B3917
Aantal: 1

Auteur: Diverse auteurs, uitgever: Managementboek
Hardcover, druk 2020 | Nederlands | 210 pagina's | 9789089591302 | 21,6 x 15,2 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Wat is Management? Dit jubileumboek geeft op die vraag een antwoord.
Managementboek bestaat 25 jaar. Dat markeren we onder andere met dit bijzondere boek waarin tien experts worden bevraagd over de stand van zaken in hun vakgebied. In tien hoofdstukken die samen het vakgebied Management omvatten, vertellen de experts over hun eigen deelterrein: hoe het begon, hoe het zich ontwikkelde en hoe de toekomst er volgens hun uit gaat zien. Van verandermanagement tot HRM en van Leiderschap tot Coaching. Uiteraard noemen de experts de meest belangwekkende boeken die hebben bijgedragen aan de vorming van de theorie.
Annegreet van Bergen verzorgt de opening. Zij werkt al vele jaren voor Managementboek Magazine en is als geen ander in staat om de 'Gouden Jaren van Management' te beschrijven.
Het boek sluit af met een interview met Philip van Coevorden en Kees Visser, de oprichters van Managementboek. Ook zij reflecteren op hoe zij ooit begonnen, hoe het bedrijf groeide en welke toekomst er in het verschiet ligt. Uiteraard geïllustreerd met de mooie ondernemersverhalen die daarbij horen.
'Dit is Management!' is een lekker leesbaar boek. Het is een actuele gids voor wie aan zijn of haar reis door Managementland begint of al enige tijd op pad is.
''Managementboek is al 25 jaar het grootste platform voor auteurs die denken en schrijven over management en organisaties. Managementboek heeft de stem van die auteurs in de loop van al die jaren via uiteenlopende media laten klinken: van audio-cd's tot podcasts en van events tot online trainingen. 'Managementboek Magazine'(MBM) bestaat al sinds de oprichting in 1995 en heeft ook al vele jaren een online editie op www.managementboek.nl.''

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »