Het Mama-Boek - de zwangerschap, de geboorte en de tien maandem daarna

Artikelnummer: 9028P3866
Aantal: 1

Auteur: Katja Kessler, uitgever: de Vier Windstreken
Hardcover, druk 2008 | Nederlands | 259 pagina's | 9789051161502 | 24,5 x 21,8 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, alle bijlages en envelopjes compleet. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
En dan ben je zwanger…

Thema's: zwangerschap, geboorte

Als je ontdekt hebt dat je zwanger bent, komt er veel op je af. Iedereen geeft goedbedoelde adviezen, maar welke moet je opvolgen, en welke niet? Het Mama-boek begeleidt aanstaande mama's tijdens de prachtige, intense periode die volgt. Het laat zien hoe de baby in de buik groeit, wat dat met mama doet en hoe ze daarmee kan omgaan. En wat moet ze allemaal regelen? Het Mama-boek gaat over alle bijzondere momenten van de zwangerschap en de periode erna. Maar ook over die momenten dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is en haar partner het liefst naar Siberië zou verhuizen, omdat de hormonen ervoor zorgen dat zij niet te genieten is. Een heerlijk boek om tijdens ieder moment van de zwangerschap erbij te pakken en mee te lezen met iemand die precies hetzelfde doormaakt.

Het Mama-boek is gemaakt in samenwerking met gynaecologen, verloskundigen, fysiotherapeuten, homeopaten, voedingsdeskundigen en kinderartsen en bevat dus betrouwbare en actuele informatie.

Omslag afgewerkt met flocking, strasssteentjes en goudfolie

Met leeslint

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »