De jacht op een idee - visie, strategie, filosofie

Artikelnummer: 9029B3910
Aantal: 1

Auteur: Jos Kessels, uitgever: Boom
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 171 pagina's | 9789085066798 | 24 x 17 x 1,6 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, Boek is nieuw, maar heeft een bindersfoutje, de onderkant van de rug is gevouwen geplakt, waardoor een paar ribbeltjes te zien zijn, maar het boek is gewoon nieuw. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De jacht op een idee 1e druk is een boek van Jos Kessels uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085066798

De succesvolle managementfilosoof Jos Kessels combineert de idee n van Plato met de hectiek van moderne organisaties. Plato's onveranderlijke idee n kunnen orde brengen in de professionele chaos. Ze komen echter niet vanzelf: je moet leren op ze te jagen.

De jacht op een idee laat zien hoe relevant filosofen als Plato nog zijn voor moderne organisaties en teams. Het biedt de lezer praktische strategie n en analyses, gericht op het vinden van idee n: oplossingen voor problemen die onoplosbaar lijken. Stapsgewijs krijgt de lezer methoden aangereikt om zulke idee n te vinden. Het boek is informatief en gericht op de beroepspraktijk, waar ook Kessels andere boeken tot nu toe zo succesvol zijn geweest.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »