Slangen in de coulissen - 25 jaar politiek & communicatie

Artikelnummer: 9029P3935
Aantal: 1

Auteur: Noel Slangen, uitgever: Agora, Uitgeverscentrum
Paperback, 2 druk februari 2014 | Nederlands | 240 pagina's | 9789089313966 | 23,1 x 14,9 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Noël Slangen was de eerste en veruit de belangrijkste én meest gevreesde spin doctor in de Belgische politiek. Vanuit een erg bescheiden afkomst werkte hij zich op tot de persoonlijke adviseur van tenoren als Leo Tindemans, Wilfried Martens, Jean-Luc Dehaene, Steve Stevaert en Guy Verhofstadt. Het moge duidelijk zijn: deze man draaide 25 jaar mee in de absolute top van de Belgische politiek, heeft véél gezien en véél gehoord en kan daarom als geen ander een unieke inkijk bieden achter de coulissen van het politieke schouwspel. Hij liet onlangs weten dat hij kapt met de politiek, wat hem meteen de vrijheid geeft om onbevangen terug te kijken.
Journalist Frank Willemse tekende uit de mond van Slangen talrijke verhalen op, over legendarische regeringscrisissen en memorabele verkiezingen, over nachtelijke en geheime vergaderingen en gedurfde koerswijzigingen. Slangen in de Politiek is een uniek boek over hoe de politiek in België écht in elkaar stak en steekt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »