Arlington Park

Artikelnummer: 9030B0646
Aantal: 1

Auteur: Rachel Cusk, uitgever: De Bezige Bij
Paperback, druk 2006 | Nederlands | 252 pagina's | 9789023421924 | 21,5 x 13,6 x 2,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Arlington Park geeft een gevoelige, humoristische en intelligente kijk op de levens van een aantal ogenschijnlijk geslaagde vrouwen. In de lommerrijke en dure Engelse buitenwijk Arlington Park werken de mannen, voeden de vrouwen de kinderen op en lijkt iedereen zich te gedragen zoals het hoort. Maar zijn de mensen die in deze schijnbaar ideale buurt wonen echt gelukkig?
Het tegendeel lijkt eerder het geval. Juliet heeft besloten zich tegen de afwezigheid van de mannen in het gezinsleven te verzetten. Amanda stort zich op het huishouden om haar dwangmatige gedachten aan de dood te verdringen. Solly herontdekt haar vrouwelijkheid bij een Italiaanse kamerhuurder en Maisie is de wanhoop nabij door het besef dat alle schoonheid onherroepelijk zal vergaan. Al deze kwetsbare levens worden in de loop van één regenachtige dag overzien en becommentarieerd door Christine, wier verstoorde maar spitsvondige geest door Arlington Park rondwaart.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »