Een effectief team in drie dagdelen

Artikelnummer: 9031B0210
Aantal: 1

Auteur: Watze Hepkema, uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Paperback, 1e druk 2016 | Nederlands | 192 pagina's | 9789024404155 | 21 x 13,5 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Goed functionerende teams zijn de essentiële schakels in het succes van een organisatie.
We hebben allemaal weleens ervaren hoe inspirerend het kan zijn om samen te werken. Wanneer we worden gedreven door eenzelfde visie en ambitie en we concrete doelen voor ogen hebben. Wanneer sommige besluiten snel kunnen worden genomen en discussies fel en diepgaand kunnen zijn, juist omdat er een sfeer van waardering heerst.
In zo'n team stimuleren de teamleden elkaar en stijgen ze boven zichzelf uit. Maar vaak sluipen er allerlei verstoringen in het teamwerk. We kennen allemaal die vergaderingen waarbij we ons door de procedures en stukken heen worstelen, waar de energie weglekt en waar iedereen blij is als hij na de vergadering weer zijn eigen weg kan gaan.
Dit boek biedt managers, coaches en teams een aanpak die praktisch en tegelijkertijd diepgaand is. Het concrete stappenplan helpt teams opener, eensgezinder en slagvaardiger te maken. Drie dagdelen, waarin het team gericht aan de slag gaat en vlot de lastige onderwerpen op tafel legt, zijn genoeg om een aanzienlijke verbetering in de samenwerking te realiseren.
Watze Hepkema is sinds 1994 partner bij organisatieadviesbureau Bosman & Vos en gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van leiderschap, zelfsturende teams en teamontwikkeling.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »