Levenswerk 2 De kunstbemiddelaars - Life's work II The art mediators

Artikelnummer: 9031B3989
Aantal: 1

Auteur: Margriet Luyten, uitgever: Pels & Kemper
Paperback, druk 2017 | Nederlands | 160 pagina's | 9789079372188 | 21,3 x 21,3 x 2,3 cm

Tweedehands: Goed
Goed, oogt eigenlijk als nieuw. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Na Levenswerk I, met verstilde videoportretten van negen kunstenaars in de laatste fase van hun werkzame levens, ontmoet kunstenaar Margriet Luyten dit keer negen zogenaamde kunstbemiddelaars, zoals museumdirecteuren, kunsthistorici, galeriehouders en een kunstadviseur.
In tegenstelling tot kunstenaars die hun atelier hebben zijn zij afhankelijk van instituten en/of van eigen podia. Hoe gaan zij om met het verstrijken van de tijd in hun vakgebied? Hoe denken ze over hun al dan niet veranderde positie? Meer nog dan bij de kunstenaars is het woord van groot belang. In de video en in dit boek vindt u hun observaties en herinneringen, gemaakt tijdens de ontmoeting met Luyten. Mariëtte Haveman en Lyne van Rhijn schreven een essay.
Blader door dit boek, blader door de tijd en ontmoet Liesbeth Brandt Corstius, Rudi Fuchs, Lily van Ginneken, Wim van Krimpen, Henk van Os, Deborah Woolf, en de Vlamingen Anny de Decker en Flor Bex

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »