Mensenhandel op klaarlichte dag

Artikelnummer: 9031P2331
Aantal: 1

Auteur: E. Benjamin Skinner, uitgever: Cossee
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 395 pagina's | 9789059362802 | 21,5 x 13,7 x 3,8 cm

Tweedehands: Goed
In mooie, nette staat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Benjamin Skinner schetst in nooit eerder getoonde details een onthutsend en niets ontziende beeld van de moderne mensenhandel. Zijn moed tijdens zijn recherches is adembenemend. Hij infiltreert in de netwerken van mensensmokkelaars en in de 'vleeshandel' op de slavenbeurzen en doet verslag van megaharems in Khartoem en illegale bordelen in Boekarest, de slavenmarkten in India en de kinderhandel in Haïti. Hij rechercheert ook daar waar het pijnlijk dichtbij komt, in de rosse buurt van Amsterdam en in de nieuwe EU-landen, in Washington en in 'oude' democratieën. Het is een beangstigend 'paralleluniversum' waar levens worden gekocht, verkocht, gebruikt en vernietigd.

De individuele verhalen, die Skinner vertelt, zijn hartverscheurend. Het boek geeft mensen aan de onderkant van de samenleving een stem. Mensenhandel op klaarlichte dag doet verslag van de grootste human-rights uitdaging voor onze generatie. Yes, we can moet ook voor de afschaffing van de mensenhandel gelden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »