Cellulite, Daar Kun Je Vanaf! - behandelmethoden, voeding en gezondheid

Artikelnummer: 9032B3953
Aantal: 1

Auteur: Merel van 't Wout, uitgever: Frey House Publishing
Hardcover, druk 2002 | Nederlands | 120 pagina's | 9789080711112 | 21,5 x 15,3 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, inclusief de losse cellulite tester. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Cellulite is voor heel veel vrouwen realiteit: ongeveer 90% van de Westerse vrouwen heeft er last van. Hoe dit komt, maar nog belangrijker, hoe je er vanaf kunt komen, wordt uitgebreid in dit boek beschreven.
Om cellulite succesvol aan te pakken, zul je eerst moeten weten welke soort cellulite, wat voor huidstructuur en welke figuurvorm je hebt. Dan pas kun je beginnen met een behandeling die voor jou geschikt is.
Het boek bevat veel foto's en een compleet behandelplan waarin diagnosemiddelen, behandelwijzen, oefeningen, voeding, gezondheidstips en andere adviezen zijn opgenomen.
Over cellulite bestaan vele misverstanden; in dit boek vind je tot nu toe onbekende inzichten en feiten op basis waarvan een nieuwe, doeltreffender aanpak is ontwikkeld. De auteur, Merel van 't Wout, heeft in haar schoonheidsinstituut honderden vrouwen met cellulite behandeld. Daarnaast heeft ze de afgelopen drie jaar, samen met een groepje vrouwen, alle bestaande behandelingen getest. De conclusies van dit onderzoek en alle benodigde adressen zijn opgenomen in dit boek.
Bij dit boek wordt een gratis thermocelltester geleverd. Dit is een handig stripje om de doorbloeding te testen. Dit is van groot belang want een verminderde doorbloeding, vergroot de kans op cellulite. De thermocelltester is vele malen te gebruiken en is niet los te koop.
'Cellulite, daar kun je vanaf!', is een prettig leesbaar en duidelijk boek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »