Overvloed - hoe creëer je het? Hoe houd je het vast? Hoe geniet je ervan?

Artikelnummer: 9032B3995
Aantal: 1

Auteur: Rinze Terluin, uitgever: Spectrum
Paperback, 2e druk 2008 | Nederlands | 176 pagina's | 9789049107710 | 21,5 x 14 x 1,6 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een leven vol plezier, rijkdom en geluk: wie wil dat niet?
En hoe kun je dat zélf creëren?
Vaak denk je al snel aan wat niet mogelijk is: je denkt vanuit schaarste. Het is de kunst om dit om te buigen en te zien welke kansen en mogelijkheden er liggen. Op deze manier kun je overvloed toelaten in je leven. Overvloed neemt je mee op een toertocht die je wegvoert van schaarste en beperking. Je leert met welke gedachten en acties je overvloed creëert en je maakt kennis met het universum, je grootste bondgenoot.
Neem het heft in eigen handen en creëer een rijk leven voor jezelf. Zuig je longen vol frisse ochtendlucht en zet aan voor de eerste ferme slagen op weg naar overvloed. In de verte wachten de stempelposten Dankbaarheid, Weet wat je wilt, Actie ondernemen en Loslaten. En met elke stempel die je verzamelt, breng je een leven van overvloed dichterbij.
Rinze Terluin adviseert, traint en coacht mensen individueel maar ook als team in bedrijven en instellingen. Zijn specialiteit is omgaan met verandering. Daarbij is loslaten een kernvaardigheid. Hij ging je voor en creëerde een rijk leven voor zichzelf. Rinze combineert alledaags realisme met een gezond gevoel voor spiritualiteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »