Het Antwoord Ben Jij - je had alleen nog niet de juiste vragen. Hier zijn ze!

Artikelnummer: 9032B3996
Aantal: 1

Auteur: B. Van Rijnberk, uitgever: Uitgeverij Thema
Ringband in hardcover, druk 2008 | Nederlands | 208 pagina's | 9789058713988 | 23 x 17,6 x 3 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
1.000.000 combinaties van vragen voor zelfinzicht.
- Voor iedereen die op zoek is naar antwoorden op essentiële vragen in zijn bestaan
- Een uniek cadeauboek om te geven of te krijgen
Het antwoord ben jij is een innerlijke ontdekkingsreis. Dit boek geeft je geen standaard antwoord op de essentiële vragen in je bestaan. Dat kan ook niet, want jouw antwoord zit in jezelf. Je kunt jouw unieke antwoord vinden door jezelf de juiste vragen te stellen en die vragen vind je hier. Als een orakel helpt dit boek om je actuele thema's te onderzoeken op drie niveaus.
Drie vragen
Elke bladzijde kan in drie gedeelten omgeslagen worden; op elk van de drie delen staat een vraag. Voor elk thema dat je bezighoudt (werk of privé, levensvragen of eenvoudige kwesties), kun je het boek openslaan. Zo ontdek je met drie vragen op welk niveau je antwoord zit: bij de kern, bij je wil of bij je gedrag.
Uniek orakelboek
Met een miljoen mogelijke combinaties van vragen die leiden tot zelfinzicht en teksten voor bezinning is Het antwoord ben jij een uniek orakelboek voor elke dag. Een boek voor mensen die de regie willen nemen in hun bestaan. Het antwoord ben jij je had alleen nog niet de juiste vragen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »