Sem en Hammie

Artikelnummer: 9033B0329
Aantal: 1

Auteur: Krista Okma, uitgever: Clavis Uitgeverij
Hardcover, druk 2015 | Nederlands | 204 pagina's | 9789044823097 | 26,2 x 20,1 x 2,4 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, mist 1e lege pagina,(schutblad). Stevig verpakt binnen 1-2 werkdagen in huis, bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn vrienden, een potje voetballen. Of de wereld ontdekken op zijn nieuwe fiets. Samen met Hammie, natuurlijk. Hammie de Hamster helpt Sem bij zijn nieuwste goocheltruc, vergezelt hem naar het kerstdiner en verklapt als een echte vriend uiteraard niet op welke plek Sem zich verstopt heeft. Met Hammie aan zijn zij is Sem nooit alleen. Ook niet als hij gaat verhuizen, zijn haar met luizenshampoo moet wassen of zijn zusje in het ziekenhuis bezoekt ...

Een boek vol korte en grappige voorleesverhaaltjes over alles wat kinderen (en hun favoriete knuffel) meemaken. Om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »