Ontwerpen is geen kunst - 25 artikelen over de ontwerppraktijk ontwerpprojecten en de samenwerking tussen ontwerper en opdrachtgever

Artikelnummer: 9033B1582
Aantal: 1

Auteur: Roel Stavorinus, uitgever: The Eriskay Connection
Paperback, 1e druk januari 2013 | Nederlands | 160 pagina's | 9789081838450 | 23,1 x 16,1 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Uit ervaring van de auteur blijkt dat ontwerpers vooral geneigd zijn om aan het eindresultaat te denken.

Ontwerpers die een brug weten te slaan tussen management en ontwerp, tussen creatieve doelstellingen en bedrijfs-doelstellingen, werken beter samen met hun opdrachtgevers. Daarmee wordt een goede basis gelegd voor design-management, voor de groei, verbetering en professionalisering van design in organisaties.

Het boek Ontwerpen is geen kunst is geen theoretisch verhaal. Het wordt geïllustreerd met heldere voorbeelden uit de praktijk en reikt een vracht aan praktische tips en suggesties aan. Daarmee is het interessant voor zowel de beginnende als de ervaren ontwerper.

De artikelen in Ontwerpen is geen kunst zijn eerder gepubliceerd in Vormberichten, het magazine van de BNO, in 2009-2012.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »