Just Grilling - Een creatieve en vernieuwende grillkeuken

Artikelnummer: 9033B5019
Aantal: 1

Auteur: Peter De Clercq, uitgever: Lannoo
Paperback, druk 2008 | Nederlands | 160 pagina's | 9789020975925 | 30 x 23 x 2 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Peter De Clercq, wereldkampioen barbecue en auteur van verschillende beststellers, grilt en barbecuet de sterren van de hemel in zijn meesterwerk Just Grilling.;;;Meer dan 45 unieke toprecepten van de meester van het vuur, van gegrilde gamba's met mangosalsa en rozemarijnrook over sashimi van gegrilde tonijn met radijsjes tot cappuccino van waterkers en crème van gerookte brie;;;Foodfotograaf Kris Vlegels brengt de gerechten tot in de knisperende details in beeld en Inge Van damme zorgt voor de hippe vormgeving.;;;In dezelfde reeks won het boek Just Cooking Boxy goud voor zijn vormgeving op de gourmand World Cookbook Awards 2006.
In Just Grilling gooit Peter De Clercq (Elckerlijc) alle registers open en laat je kennismaken met een creatieve en vernieuwende grillkeuken. Met een groot respect voor het product waarmee hij werkt, gaat hij op zoek naar originele smaakcombinaties. Opvallend is de veelzijdigheid van het grillen: de manier van garen, de houtsoort die wordt gebruikt, de grilltemperatuur en de diverse aroma's beïnvloeden telkens het uiteindelijke gerecht. Resultaat zijn meer dan 45 originele recepten, zowel hartig als zoet. Kris Vlegels brengt de gerechten in hun verbluffende, ruwe schoonheid in beeld, Inge Van Damme staat in voor de hippe vormgeving van dit meesterwerk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »