Wilde Planten Veldgids Natuurliefhebber - van west- en midden-europa

Artikelnummer: 9034B2168
Aantal: 1

Auteur: Onbekend, uitgever: Reader'S Digest Nv BelgiË
Hardcover | Nederlands | 448 pagina's | 9789064076954 | 21 x 16 x 3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek, in seal. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Wilde planten spelen van oudsher een belangrijke rol in het leven van de mens - vroeger vooral vanwege het nut, tegenwoordig meer om hun schoonheid. Door verdwijning van hun natuurlijke mileus zijn al veel soorten zeldzamer geworden. Deze veldgids beschrijft in woord en beeld meer dan 550 wilde planten, gerangschikt naar familie. Op elkaar lijkende soorten zijn op speciale pagina's bij elkaar geplaatst. Dat maakt het mogelijk de specifieke kenmerken in één oogopslag te vergelijken.Met determinatiesleutel en verklarende woordenlijst. Deze gids staat vol met prachtige tekeningen die in kleur zijn uitgevoerd en veel details laten zien.

WILDE PLANTEN VAN WEST- EN MIDDEN-EUROPA maakt deel uit van de zevendelige serie Veldgids voor de Natuurliefhebber en is al tientallen jaren een succes. Daarom is deze serie nu geheel herzien en in een nieuw jasje gestoken. Zo kunnen nieuwe en ervaren natuurliefhebbers weer genieten van deze vraagbaak over de boeiende planten- en dierenwereld om ons heen. De zeven handzame gidsen laten tot in de kleinste details de kenmerken en bijzonderheden zien van hetgeen u tijdens wandelingen in het bos, op de hei, in de duinen of waar dan ook kunt tegenkomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »