Kristallen van Samenwerken

Artikelnummer: 9034B2249
Aantal: 1

Auteur: Guus Scholten, uitgever: Maklu
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 315 pagina's | 9789044127362 | 24 x 17 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Herkent u dit? U zit op een verjaardag en vraagt aan een kennis 'Hoe gaat het op je werk?' Na een eerste schoorvoetend 'Best wel goed', komt het verhaal op gang en gaat het al snel over waarom collega's toch altijd zo moeilijk doen. 'Die zijn alleen maar met hun eigen ding bezig en samenwerken, ho maar…'. 'Dat andere team houdt echt geen rekening met ons, terwijl we toch afhankelijk van elkaar zijn'.
De wereld is zo complex geworden, dat het bijna onmogelijk is om iets helemaal alleen tot stand te brengen. We hebben voortdurend de hulp van anderen nodig om ons doel te realiseren. Dat betekent samenwerken. Toch schiet dat er om allerlei redenen vaak bij in, onder andere omdat de druk om resultaten te behalen erg groot is. Dat moet en dat kan anders. Want 'samen' leidt tot verrassende resultaten!
In KRISTALLEN VAN SAMENWERKEN laten Guus Scholten, Chris Kempen en Wijnand van Lieshout zien hoe dat anders kan. Zij vertellen hoe u door bewuste samenwerking met uzelf, de omgeving en anderen het verschil kunt maken. Hoe u met de 'kristallen van samenwerken' in Deel III een andere dimensie in uw denken opent. Hoe u met nieuwe mogelijkheden en simpele oplossingen de bereidheid tot samenwerking kunt vergroten.
Dit is een boek van ervaringen en verhalen over succes en falen (Deel I) en over hoe samenwerken in de praktijk werkt (Deel II). Aan het eind van het boek (Deel III) vindt u de bouwstenen om de eigen samenwerking vorm te geven; de bouwstenen noemen we de 'kristallen van samenwerken': twaalf actieve handelingen om de samenwerking te verbeteren. Een mindmap met facetten van samenwerken, gekoppeld aan genummerde passages vindt u achteraan in het boek en op de achterflap.
Ook al is het een boek vol met verhalen, u hoeft het boek niet per se integraal te lezen. U kunt willekeurig ergens beginnen en de rijke informatie tot u nemen.
'Kristallen van samenwerken' biedt handvatten en oplossingen voor organisaties, coaches, managers en leidinggevenden, maar ook voor elk andere geïnteresseerde. Het boek geeft aan iedereen duidelijke inzichten in de processen van samenwerken, hoe samenwerken in de praktijk werkt. Dit inzicht helpt om samenwerken naar een hoger plan te tillen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »