Digitaal Fotograferen Bij Weinig Licht

Artikelnummer: 9034B5006
Aantal: 1

Auteur: Tim Gartside, uitgever: Librero Nederland
Paperback, druk 2006 | Nederlands | 160 pagina's | 9789057647499 | 23 x 21 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Het nemen van mooie foto's bij weinig licht is altijd al een technische uitdaging geweest. Hoe zorgt u ervoor dat er genoeg licht is voor een mooie nachtfoto? Hoe bepaalt u de belichtingstijd? Hoe en wanneer gebruikt u extra licht? Fotograferen bij nacht en bij weinig licht vraagt veel van uw camera en van uw vaardigheden als fotograaf - juist deze uitdagingen maken het zo'n populair vakgebied. De resultaten zijn vaak spectaculair: zonsopkomsten en zonsondergangen, een nachtelijke hemel, een fraai verlicht stadsgezicht of een vuurwerkshow. Digitaal fotograferen bij weinig licht is een uitgebreide handleiding over technieken die een fotograaf moet kennen om onder zeer moeilijke lichtomstandigheden geweldige foto's te kunnen maken. Daarnaast toont dit boek ook wat de verschillen zijn tussen digitale en analoge camera's en wat u kunt doen met de vele nieuwe functies van digitale camera's, zoals foto's bekijken, de witbalans corrigeren en de ISO-waarde instellen. U leert ook hoe u beeldbewerkingsprogramma's kunt gebruiken om foto's te verbeteren of een meesterwerk te cre'ren.
- Een praktische handleiding om 's nachts en bij weinig licht te fotograferen met een digitale camera.
- Zowel geschikt voor buiten (landschappen, stadsgezichten, straatscnes, nachtelijke hemels) als binnen (portretten, stillevens, studiofoto's, interieurs, feestjes).
- Bedoeld voor liefhebbers van fotografie die zich willen specialiseren in een weliswaar technisch uitdagend, maar artistiek zeer dankbaar onderwerp.
Praktische adviezen voor het gebruik van digitale applicaties om foto's te verbeteren en speciale effecten te cre'ren, zoals montages, meervoudige belichting of het simuleren van nachtfoto's.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »