De Mooiste Wijze Teksten Van Anselm Grun

Artikelnummer: 9034B5035
Aantal: 1

Auteur: Happinez, uitgever: Uitgeverij Ten Have
Hardcover met stofomslag, druk 2007 | Nederlands | 143 pagina's | 9789025958350 | 19 x 13,3 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Happinez selectie
Meesters
De mooiste wijze teksten van Anselm Grün

De samenleving verandert snel. Zo snel, dat het niet altijd even gemakkelijk is om alle veranderingen bij te benen. Om ons snelle en soms oppervlakkige leven het hoofd te bieden, zoeken we naar rust en diepgang, zodat er toch evenwicht ontstaat. Gelukkig hoeven het we niet allemaal zelf te bedenken. Wie op zoek gaat naar diepgang stuit op vele wijze Meesters. Zij geven inzicht in ons leven, zodat we in staat zijn het beter te leiden. Gelukkiger.

Om de wijsheid van de Meesters te ontsluiten brengt 'Happinez' in samenwerking met Uitgeverij Ten Have bijzondere uitgaven.
Regelmatig zullen – met drie of vier tegelijk – speciaal samengestelde boekjes verschijnen, één deel per Meester, waarin zijn beste teksten zijn opgenomen. De selectie wordt gemaakt door de redactie van 'Happinez'.

De eerste reeks bestaat uit drie titels en bevat de mooiste teksten van Anselm Grün en Thich Nhat Hanh, en de mooiste meditaties van Krishnamurti. De rechten van de laatste titel zijn speciaal voor deze reeks gekocht: het boek bevat nog niet eerder gepubliceerde meditaties.
Bij de keuze van de Meesters is gezocht naar auteurs die uit verschillende tradities komen. Anselm Grün staat in de christelijke traditie, Thich Nhat Hanh in die van het zenboeddhisme. Krishnamurti wenst bij geen enkele stroming te worden ingedeeld, maar laat door zijn Indiase afkomst weer een heel ander geluid horen.

Wijsheid die gelukkiger maakt

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »