Een stralende lach

Artikelnummer: 9036B5053
Aantal: 1

Auteur: Anna Beeftink, uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Paperback, druk 2007 | Nederlands | 165 pagina's | 9789031350247 | 24,2 x 16,8 x 0,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een stralende lach 1e druk is een boek van Anna Beeftink uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031350247

Een stralende glimlach is je beste visitekaartje. Het is dan ook niet vreemd dat er veel belangstelling is voor (nieuwe) mogelijkheden om een gebit te verfraaien.

De complete make-overs uit TV-programma's scheppen hoge verwachtingen. Zou zo'n prachtige rij tanden ook voor jou zijn weggelegd? Wat komt daar dan bij kijken? Wat is een veilige manier om je tanden te bleken? Hoe moet je eigenlijk je gebit verzorgen voor een optimaal resultaat?

Een stralende lach geeft antwoord op dit soort vragen. Het beschrijft de perfecte mondverzorging vanaf de keuze van een tandenborstel tot de juiste manier van flossen en het gebruik van een tongschraper. Het geeft een realistisch beeld van de huidige mogelijkheden op het gebied van esthetische tandheelkunde.

Een stralende lach is geschreven in heldere taal en maakt tandheelkundige vaktermen begrijpelijk. Iedereen die zijn glimlach voor zich wil laten werken, zal jarenlang plezier hebben van deze praktische vraagbaak.

Voor wie?
Dit boek is bestemd voor het algemene publiek, tandartsen, mondhygi nisten en tandartsassistenten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »