Sporen uit het Oosten - ontmoetingen tussen hanoi en istanbul

Artikelnummer: 9036B5078
Aantal: 1

Auteur: Hof, uitgever: Kit
Hardcover, druk 2006 | Nederlands | 160 pagina's | 9789068325799

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Rob Hof en Gabi Wojtiniak reisden per trein door dertien Aziatische landen, met vijf wereldgodsdiensten, waarvan zij verslag doen in dit prachtig geïllustreerde full colour fotoboek.
Per trein door Azië. Op het dak, in een goederenwagon, in supersnelle luxetreinen met televisie aan boord, door de jungle en over duizelingwekkende bruggen, op versleten rails die in Verweggistan eindigen. De auteurs gingen het avontuur aan, en een treincoupé bleek de ideale plek voor gesprekken en observaties. Contact zoeken met mensen die ergens heen reizen, luisteren naar hun grote en kleine verhalen. Hun een stem en een gezicht geven. Het boek Sporen uit het Oosten bevat een selectie van de gesprekken die Rob Hof op deze bijzondere treinreis heeft gevoerd. Samen met de persoonlijke overdenkingen van Gabriele Wojtiniak en de sprekende foto's van Irena Kaluza bieden ze een beeld dat we in de media dikwijls vergeefs zoeken: niet-tendentieus, niet-spectaculair en zonder vooroordelen. De full colour foto's van de omgeving, de mensen, maar ook de bijzondere treinen waarmee wordt gereisd geven een uniek beeld van de bezochte landen.
'Elke reisdag is leerzaam,' zeggen de Vietnamezen. De auteurs reisden van Hanoi naar Istanbul, door Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Birma, Bangladesh, India, Pakistan, Iran, Syrië, Jordanië, Israël en Turkije.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »