Dan ga ik liever op vakantie - over de zin en onzin van maatschappelijke interventies

Artikelnummer: 9037B2429
Aantal: 1

Auteur: Marije van der Meij, uitgever: Stichting Lenthe
Paperback, 1e druk februari 2013 | Nederlands | 0 pagina's | 9789075458664 | 23,4 x 17 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dan ga ik liever op vakantie 1e druk is een boek van Marije van der Meij uitgegeven bij Lenthe Publishers Bv. ISBN 9789075458664

Marije van der Meij en Peter Scholten weten op basis van eigen ervaring in de praktijk, onderzoek en advies dat de praktijk van non profit bepaald niet maakbaar is. Maar een complexe praktijk is geen alibi voor niet onderzoeken, te-kort-door-de-bocht-analyses of het pimpen van resultaten. Ondanks de weerbarstige praktijk van het non profit-bestaan, is vergroten van efficiëntie en effectiviteit wel degelijk mogelijk.

Daarvoor geeft hun pas verschenen boek ''Dan ga ik liever op vakantie!'' de handvatten.Het is een verfrissend, prikkelend en ook praktisch boek voor zowel financiers, bestuurders als uitvoerders in het brede veld van zorg, welzijn, arbeid, sport, cultuur, educatie, milieu en sociale woningbouw. Maar ook voor de goede doelenafdelingen van commerciële bedrijven [MVO-afdelingen of MVO-bedrijven] en allerlei charitatieve fondsen [zowel fondswervende goede doelen als vermogensfondsen], die ook op zoek zijn naar niet-financiële resultaten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »