Hoe mannen liefhebben - bekentenissen over verliefdheid, sex, verlangen en totale overgave

Artikelnummer: 9037B2526
Aantal: 1

Auteur: Corine Koole, uitgever: Balans
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 207 pagina's | 9789460032806 | 20 x 12,4 x 2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Als ik er nou eens achter zou komen hoe mannen denken over liefde, verliefdheid, zoenen, tederheid en sex, zou mij dat dan dichter bij de verzoening tussen mannen en vrouwen brengen? Als ik erin zou slagen mannen beter te begrijpen, zou liefde dan minder grillig worden? Wat vinden mannen eigenlijk belangrijk aan vrouwen, behalve het cliché dat sex genoemd wordt?

In haar nieuwe boek, waarin liefde en sex een hoofdrol spelen, gaat Corine Koole op zoek naar de verborgen opvattingen, motieven, verlangens van mannen. Openhartige interviews met bekende en minder bekende Nederlandse en Vlaamse mannen worden afgewisseld met aandoenlijke, geestige ervaringen van haarzelf. Zo weet Koole een prachtig en genuanceerd contrast te scheppen tussen de emoties van vrouwen en die van mannen inzake liefde en sex. Want al gaat dit boek over het raadsel man – dat raadsel krijgt pas diepte door het af te zetten tegen de vrouwelijke tegenhanger.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »