Fouten Van De Echtgenoot En Hoe Ze Te Verbeteren

Artikelnummer: 9037B5099
Aantal: 1

Auteur: Muḥammad b. Ibrāhīm al- Ḥamad, uitgever: Al-Hadith
Paperback, druk 2007 | Nederlands | 162 pagina's | 9782930395623

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Dit boek wil dat de moslimmannen zich bewust worden van hun verantwoordelijkheid als echtgenoot en gezinshoofd. Het heeft ook de bedoeling om niet alleen een overzicht te geven van de meest gemaakte fouten van de echtgenoten tegenover hun vrouw, maar ook en vooral om deze fouten te verbeteren. Aan de echtgenoten en de broeders die weldra willen trouwen, die wensen dat hun echtelijke leven zo aangenaam mogelijk is en die van hun gezin een vredige en liefdevolle thuishaven willen maken, geven we de raad om gebruik te maken van de waardevolle raadgevingen in dit boek, opdat het gelukkige huwelijk geen droom meer is of een onbereikbaar doel, maar wel een concrete werkelijkheid en een dagelijks geluk…

Opdat het echtelijke leven geen sleur, geen lijdensweg of een ”verplichte fase” in het leven van de moslimman zou zijn, maar wel een weg naar het Paradijs en een manier om toegang te krijgen tot dit Paradijs, als Allah het wil.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »