Huis In Bloei

Artikelnummer: 9038B1727
Aantal: 1

Auteur: Jean-Pierre Gabriel, uitgever: Stichting Kunstboek
Hardcover, druk 2002 | Nederlands | 108 pagina's | 9789058560803

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Annick Van Wesemael
Jean-Pierre Gabriel
Fotografie: Jean-Pierre Gabriel
Huis in bloei
Dit boek leidt ons binnen in de zeer persoonlijke leefwereld van bloemsierkunstenares Annick Van Wesemael. Dag na dag leeft zij temidden van weelderig groen en de meest schitterende bloemen, zowel in haar professionele als in haar privéomgeving. Tijdens de afgelopen jaren heeft zij zich niet alleen tot een ware topfloriste ontplooid, maar evenzeer tot een getalenteerde decoratrice. In Huis in bloei doet de lezer talloze ideeën op om alle kamers bij de meest diverse gelegenheden sfeervol, knus, behaaglijk en soms wel eens uitbundig feestelijk aan te kleden met vegetale en florale materialen. Van het ontbijt op bed of in de keuken tot de avondlijke rust op de zitbank, in bad of in bed.
Zeven hoofdstukjes ( Onthaal , Ontbijt , Apéro , Tea-time , Diner , Avond en Bad & Bed ) bundelen een schat aan interieurtips en -ideeën om met een minimum aan middelen een zeer kwalitatieve leefomgeving te creëren. Een nieuwe wooncultuur van betoverende kleuren en lieflijke geuren, met een supervrouwelijke toets die beslist menigeen zal verleiden. Een boek dat blijvend inspireert, mede dankzij de prachtige fotografie van Jean-Pierre Gabriel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »