Rijk Zijn Creeer Je Eigen Welzijn - creëer je eigen welzijn

Artikelnummer: 9038B2064
Aantal: 1

Auteur: Shakti Gawain, uitgever: Ankh-Hermes
Paperback, druk 1999 | Nederlands | 119 pagina's | 9789020270112 | 20,2 x 15,9 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Rijk zijn wordt vaak uitsluitend met geld geassociëerd, en daar zit meestal ook de valkuil als het niet samengaat met geestelijk welbevinden. Rijk zijn heeft vooral te maken met welzijn, met harmonie van hart en ziel en niet in de eerste plaats met geld.
Shakti Gawain onderzoekt de relatie tussen geld en geluk, een verband dat door veel mensen wordt gelegd. Ze vraagt de lezer om vooral stil te staan bij onze diepste verlangens en die te onderscheiden van de valse verlangens die het hart noch de ziel dienen. Anderzijds moeten we het gemak van geld in ons leven ook niet wegcijferen. In plaats van de waarde van geld te ontkennen of juist te over-accentueren, laat Gawain zien hoe geld als middel kan worden ingezet om het evenwicht in je leven te herstellen, harmonieuze relaties aan te gaan en te koersen op persoonlijke vervulling. Rijk zijn bevat schitterende verhalen, zinvolle oefeningen en heldere antwoorden op vaak gestelde vragen.
Shakti Gawain is wereldberoemd geworden door onder andere haar boeken Bespiegelingen in het licht, Ontwaken en Creatief visualiseren en talrijke andere titels.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »