Hoe Red Ik Mijn Eigen Leven? - 15 lessen over hoop uit onverwachte hoek

Artikelnummer: 9038B2278
Aantal: 1

Auteur: Michael Gates Gill, uitgever: Uitgeverij Ten Have
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 191 pagina's | 9789025960964 | 21,2 x 13,4 x 2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Na het verlies van zijn topbaan, huwelijk en gezondheid werd Michael Gates Gill gelukkig door koffie te gaan schenken bij Starbucks. Hij schreef er een bestseller over. Talloze lezers vroegen hem daarna hoe zij zelf met tegenslagen kunnen leren omgaan. Hoe red ik mijn eigen leven? is Gills antwoord.

De beroemde Starbucks-medewerker leert ons in vijftien lessen dat het ware geluk niet van het lot afhangt, maar van ons vermogen open te staan voor onverwachte mogelijkheden. Voor elk advies put hij uit dagelijkse ontmoetingen. Gill wordt wijzer van een vrouwelijke psychiater naast wie hij in het vliegtuig belandt, maar ook van de jonge vrouw die hem een sollicitatieformulier liet invullen, toen hij bankroet bij Starbucks een kopje koffie ging drinken.

Michael Gates Gill (1940) was creative director bij het grote Amerikaanse reclamebureau JWT. Hij woont in New York, op loopafstand van de Starbucks-koffieshop waar hij nog altijd werkt. Van zijn internationale bestseller 'Hoe Starbucks mijn redding werd' zijn in Nederland meer dan 15.000 exemplaren verkocht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »