Primeurjager - Hoe ik 20 jaar sensatiejournalistiek overleefde

Artikelnummer: 9038B2576
Aantal: 1

Auteur: Guido den Aantrekker, uitgever: Singel Uitgeverijen
Paperback, druk 2016 | Nederlands | 256 pagina's | 9789038801339 | 21,6 x 13,6 x 2,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder de tekst: NOOIT MEE PRATEN, Youp van 't Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een getrouwde glamourvrouw smeekte hem niets te publiceren over hun amourette in een wc-hokje. Sterreporter Guido den Aantrekker overleefde twintig jaar sensatiejournalistiek. Primeurjager geeft een sensationeel inkijkje in de harde gossipwereld, waar je vriend van vandaag je vijand van morgen kan zijn – of andersom. Over de trucs en vermommingen, de primeurs, de blunders, de bedreigingen, de deals, de tipgevers, de ruzies en de rechtszaken. Over halsbrekende achtervolgingen, vermeende liefdesbaby's, flirtende prinsessen en geheim gebleven affaires. Maar tevens over de twijfels en spijt van een non-scrupuleuze newsgetter, de grenzen van de journalistiek en de ethiek, want: hoe ver moet je als sensatiejournalist daadwerkelijk gaan voor een primeur?
Met Primeurjager schreef Guido den Aantrekker – de ongeschreven omerta van zijn metier trotserend – een volop anekdotisch, hilarisch én waarheidsgetrouw boek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »