Een webshop is geen carri re - Ontsnap Uit Het Mutsenparadijs

Artikelnummer: 9038B2587
Aantal: 1

Auteur: Marianne Zwagerman, uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 292 pagina's | 9789461560506 | 21 x 13 x 2,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Een webshop is geen carri re 1e druk is een boek van Marianne Zwagerman uitgegeven bij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv. ISBN 9789461560506

Ze schopte het als gediplomeerd tweedehands autoverkoper tot omroepbaas. In dit vrolijke boek vol tips en adviezen gebruikt Marianne Zwagerman haar ervaring als topvrouw in de media-wereld om vrouwen te inspireren hun doelen na te jagen en af te rekenen met de mutsen die Nederland overspoelen in hun witte driekwart leggings.
Zwagerman gebruikt talloze voorbeelden uit haar eigen carri re. En spaart zichzelf daarbij niet. Hoe ze haar eigen vrouwelijkheid uit het oog verloor en keihard naar beneden viel.
Maar ze krabbelde op. Werd een ander mens. Kreeg een leuker leven. En ontdekte dat zakelijk succes nog makkelijker is als je bloeddorst met een scheutje doddigheid combineert. Mond- hoeken omhoog en schaamteloos en onverschrokken leven. Dat is haar advies aan vrouwen die leuk, succesvol, provocerend, bloeddorstig en toch vooral ook aantrekkelijk willen zijn.
Marianne Zwagerman (1969) is mede-eigenaar en directeur bij communicatie- bureau Bennink Bicker Caarten, en daarnaast spreker en schrijver. Zij was directeur digitale media bij de Telegraaf Media groep en is mede-oprichter van de omroep Powned.
Jan Dijkgraaf (1962) is spreker, columnist bij Spits en Men's Health, en schrijver.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »