Zalig uiteinde

Artikelnummer: 9038B2598
Aantal: 1

Auteur: Viktor Frölke, uitgever: De Bezige Bij
Paperback, druk 2013 | Nederlands | 256 pagina's | 9789400401457 | 21,4 x 13,5 x 2,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Schimmen, skoepen, wringen, kitsen, mollen, tokkelen. Welkom in het wonderlijke universum van Olaf Huncke: huisartsenzoon, enfant terrible en hoofdpersoon van Zalig uiteinde. Dirigent wil Olaf worden, en mocht dat niet lukken, dan toch minstens dichter. Samen met zijn vriend Ferdinand tast hij de grenzen van het toelaatbare af. ‘Kijken wat er gebeurt’ is hun levensmotto. Intussen is Olaf hopeloos verliefd op Céline, Ferdinands duistere zus, die echter gevoeliger blijkt voor de charmes van Olafs oudste broer – niet in de laatste plaats vanwege diens Citroën DS Décapotable.

Met zijn gewaagde thematiek en onnavolgbare stijl zuigt Viktor Frölke je mee in het verhaal van zijn jonge held. Zalig uiteinde is een onstuimige roman over de ontdekking van de liefde, lust en het grootse, meeslepende leven. Een tegendraads boek dat de lezer lang zal heugen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »