Made out of stars - Een journal voor jezelf

Artikelnummer: 9038B2603
Aantal: 1

Auteur: Meera Lee Patel, uitgever: Spectrum
Paperback, 1e druk 2018 | Nederlands | 136 pagina's | 9789000364800 | 19,2 x 14,2 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat, ongebruikt. Stevig verpakt bezorgd door PostNL.


Beschrijving

Een écht doe-boek met weloverwogen quotes, persoonlijke reflecties, opdrachten en inspirerende illustraties.
Meera Lee Patel daagt je in Made out of stars uit om op een andere manier in het leven te staan. Haar oogstrelende illustraties, inspirerende quotes en vele opdrachten zetten je aan het denken over wat nu echt belangrijk is. En met een flinke dosis aan self-care en self-realization is dit journal een must voor iedereen die zichzelf wil leren begrijpen en accepteren.


Meera Lee Patel is illustrator, kunstenaar en schrijver en woont in Brooklyn, New York. Kenmerkend voor haar werk zijn haar kleurrijke handgeschreven letters en tekeningen. Met haar oogstrelende invulboeken vol vragen en opdrachten wil Meera je uitdagen om anders naar jezelf en de wereld te kijken. En dat ze dit als geen ander kan, bewees ze al met Start where you are en My Friend fear, waarin ze lezers over de hele wereld heeft aangespoord om zichzelf te leren kennen, angsten te omarmen en te durven leven. Haar eerste boek werd vertaald in elf landen en er werden wereldwijd meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »